Centrul de Echitatie Napoca Sport Horse

Despre Club

Centrul de Echitatie NAPOCA SPORT HORSE (NSH)

E

ste situat la 15 km de Cluj-Napoca, in Comuna Ciurila, Sat Salicea, in imediata vecinatate a padurii. Acesta a luat nastere dintr-o pasiune profunda si o dragoste de nestavilit pentru cai, fiind destinat tuturor iubitorilor de cai, atat incepatori cat si experimentati, adulti sau copii deopotriva.

 

Centrul dispune de un grajd echipat cu 20 boxe individuale pentru cai cu toate anexele necesare, terenuri pentru antrenament, un manej acoperit necesar pentru antrenamentelede iarna si un manej in aer liber.

 

Centrul NSH este deschis in orice sezon si ofera o paleta variata de servicii: echitatie atat pentru incepatori cat si pentru avansati prin cursuri teoretice de ingrijire si cunoastere a calului, sau cursuri de initiere si perfectionare in practica calariei, plimbari calare, antrenamente de sarituri obstacole pentru cai si calareti avansati, program special pentru grupuri de copii, pensiune completa pentru cai, consiliere ecvestra in vederea achizitionarii sau ingrijirii unui cal, sedinte foto, tabere de zi copii pe perioada vacantelor.

 

Centrul de echitatie NSH se doreste a fi un loc unde iubitorii de cai pot veni sa se relaxeze, sa interactioneze cu caii, sa se plimbe calare pe camp sau prin padure, sa invete sa calareasca sau doar sa-i priveasca pe altii….

 

„Bucuria esentiala de a fi impreuna cu un cal este ca ne aduce in contact cu elemente rare de gratie, frumusete, spirit si foc” (Sharon Ralls Lemon)

FACETI CUNOSTINTA CU CAII NOSTRI

La Centrul de calarie Napoca Sport Horse intalnesti cai de toate categoriile, frumosi si bine ingrijiti, ei va asteapta in fiecare zi sa-i vizitati.

SCOALA DE ECHITATIE NAPOCA SPORT HORSE