Centrul de Echitatie Napoca Sport Horse

Echipa nostra

Faceti cunostinta cu

Echipa Napoca Sport Horse

alin catinas

Alin Catinas

PRESEDINTE, MEMBRU FONDATOR, ANTRENOR
paul catinas

Paul Catinas

ADMINISTRATOR, MEMBRU FONDATOR
Andrei Cătinaș

ANTRENOR, SPORTIV

Mă numesc Andrei Cătinaș, fac parte din frumoasa echipă Napoca Sport Horse și practic echitația de o perioadă lungă de timp. Am avut mulți cai pe perioada carierei mele. În acest moment îl calaresc pe Carpaccio, un cal docil și curajos. Țelul meu în acest sport este să ajung atât un sportiv, cât și un antrenor foarte bun care poate să reprezinte Romania la competițiile internaționale cu succes.

Ilinca Pop

CĂLĂREȚ

Mă numesc Ilinca Pop, am intrat în sportul ecvestru la o vârstă foarte fragedă, la 6 ani, în anul 2012. Pe partenera mea o cheama Ivita. Am luat decizia de-a o cumpăra în anul 2020, când ea avea 7 ani. Cu ajutorul ei am evoluat foarte mult în acest sport și am participat la multe concursuri de sărituri. Îmi doresc să ajung foarte departe impreuna cu ea, implinindu-mi astfel un vis din copilărie.

Veronica Rodina

CURSANT

Mă numesc Veronica Rodina și practic echitația de la vârsta de 10 ani. Înca de mică mă simțeam atrasă de acest sport, iar prima vizită la Napoca Sport Horse a fost un vis devenit realitate. Echitația a ajuns să însemne foarte mult pentru mine deoarece îmi dă un scop concret, să progresez constant și mă ajută să mă reculeg în momentele dificile, fiind și o activitate extrem de terapeutică, nu doar un simplu sport. Când ești călare, nevoia de a fi prezent și atent atât la mediul înconjurător, cât și la partenerul tău, calul, te face să te deconectezi de le stresul cotidian și să te relaxezi. De asemenea, această responsabilitate care vine cu încălecatul unui cal îmi dă încredere și mă menține motivată. Tot prin echitație am învățat multe lecții de viață valoroase, legate în special de succes, esec și de menținerea unei atitudini pozitive și calme chiar și la sfârșitul unor antrenamente dificile. În viitor, plănuiesc să continui să practic echitația cât de des posibil, indiferent de ce meserie îmi voi alege și cu siguranță îmi voi aminti cu plăcere de toate momentele frumoase petrecute la Napoca Sport Horse.

Carmen Andonie

CĂLĂREȚ

Mă numesc Carmen Andonie și prima mea experiență cu călăria a fost din cauze medicale. M-am atașat de acest sport și de atunci nu mă mai pot despărți de el. Acum îl practic de 9 ani și a ajuns sa fie o parte foarte importantă din viața mea. Pe calul meu, Crazy Boy, îl am de 4 ani. Chiar dacă relația noastră a fost mai grea la început, am ajuns să cunosc acest cal pe de rost. Relația noastră s-a îmbunătățit pe parcursul anilor și împreună am participat la multe competiții și am câștigat multe titluri. Chiar dacă am impresia că afecțiunea este mai puternică din partea mea, nu imi pot imagina viața fără acest cal sau fără să practic acest sport.

Antonia Iepure

CURSANT

Mă numesc Antonia Iepure. Practic acest sport din anul 2010. Pentru mine călăria nu este un sport, este un stil de viață. La început nu a fost ușor, dar în timp, cu ajutorul antrenorilor mei de la Napoca Sport Horse și a cailor pe care i-am călărit, am ajuns la un nivel de care sunt mândră.

Patricia Popa

CĂLĂREȚ

Prima întalnire cu un cal, la vârsta de 7-8 ani, s-a transformat în dragoste la prima vedere. De atunci echitația a devenit nu doar un sport pe care îl practică cu regularitate, ci un mod de viață, deși în viata de zi cu zi a ales o altă profesie. Patricia a participat la competiții de sărituri peste obstacole atât in perioada junioratului, cât și acum. Visul din copilărie, acela de a deține propriul cal, si l-a indeplinit in urma cu cativa ani, alaturandu-se totodata Clubului Sportiv „Napoca Sport Horse” . În prezent, partenerul ei este Drako, un cal din rasa Cal de Sport Unguresc, alături de care se antreneaza cu plăcere de câteva ori pe săptamână.

Eniko Csokasi

CĂLĂREȚ

M-am alăturat echipei NSH în urmă cu 10 ani. Am început lecțiile de echitație cu caii de școală, pe urmă am încălecat 4 ani iapa Patriciei, Queeny. De anul trecut îl împărțim pe Drako, un cal de sport unguresc. Uneori ne certăm care parte e stânga și care parte e dreapta, dar suntem la început de drum cu acest căluț cu personalitate puternică și sperăm că vom deveni o pereche, sau doua, de vis!

Taisia Zarubina

CURSANT

Mă numesc Taisia Zarubina. Practic echitația de 4 ani. De când am încalecat primul cal, Shakira, am știut că acest sport va fi favoritul meu. Pentru mine călăria este un mod de a mă relaxa și a deveni mai organizată. Tot prin călărie am descoperit că orice este posibil dacă depui puțin efort. În viitor sper să pot continua să practic echitația.  Le mulțumesc tuturor oamenilor pe care i-am cunoscut la Napoca Sport Horse pentru toate amintirile frumoase.

Astrid Frâncu

CĂLĂREȚ

Mă numesc Astrid Frâncu și am o iubire și pasiune foarte puternică pentru cai. Astfel, în anul 2012 am început orele de echitație la Napoca Sport Horse, precum majoritatea copiilor, pe căluțul nostru drag, Shakira. De-a lungul anilor am progresat, am început să merg la concursuri și am primit și primul meu cal. În prezent dețin 2 iepe minunate, Polka pe care o am din anul 2015 și Bella, noul membru al familiei noastre, de doar câteva luni. Am visuri foarte mari și ambițioase alături de cele două iepe și cred că prin muncă și devotament pot deveni realitate.

Isabela Edu

CĂLĂREȚ

Mă numesc Isabela Edu și primele experiențe călare au fost la o vârstă foarte fragedă în cadrul centrelor de echitație de agrement. În anul 2o12 am hotărât să încep cursurile de pregătire pentru sportul ecvestru de performanță. În anul 2015 mi-am cumpărat primul meu cal, Rocco care avea 5 ani, un cal foarte tânăr pentru un călăreț neexperimentat. Împreună am avansat și am participat la competiții de sărituri peste obstacole. Alături de acest cal am multe amintiri, atât bune, cât și  rele. În vara anului 2018 am suferit un accident, peste care am trecut cu greu și care ne-a împiedicat să mai participăm la concursuri. Chiar dacă drumul nostru părea că se apropie de sfârșit, am continuat și treptat am lucrat împreună să ne restabilim încrederea reciprocă.

Theodora Maros

CĂLĂREȚ

Numele meu este Theodora Maros. Am început să practic acest sport în toamna anului 2018 dintr-o distracție, dar de la primul antrenament am simțit o conexiune puternică și unică, care m-a facut să cred că nu mă voi despărți de acest sport, în scurt timp devenind un stil de viață. Am ajuns să mă antrenez cu un cal absolut minunat, Salomon, care mi-a devenit un partener loial și care îmi este alături și acum. După câteva luni, cu ajutorul căluțului meu, am început să particip la numeroase competiții, formând un cuplu care se bazează pe încredere și iubire. Toate aceste lucruri frumoase am reușit să le fac cu ajutorul antrenorilor mei, dar mai ales al părinților mei. Îmi doresc să ajung cât mai departe și să progresez cât mai mult, iar viitorul meu să depindă de acest sport minunat.

Elena Dragomirescu

CĂLĂREȚ

Mă numesc Elena Dragomirescu și practic călăria de când aveam aproape 5 ani. Visul pe care l-am avut încă de atunci a fost să ajung să concurez cu cei mai mari călăreți ai lumii. Acel vis încă nu s-a împlinit, dar sunt determinată să muncesc până voi reuși. Caii sunt pasiunea mea așa că voi face tot posibilul să îmi construiesc viața în compania lor.

Cătălin Maros

CĂLĂREȚ

Mă numesc Cătălin Maros, m-am alăturat acestui club în toamna anului 2018. Din fericire am început să interacționez cu caii de când eram mic, dar doar de 2 ani am început și să practic sportul ecvestru. Din acele momente am început să îmi creez noul stil de viață datorită acestor animale, caii. Mi-am dorit foarte mult să învăț lucruri noi și să avansez, asta m-a ajutat foarte mult. Am început să particip la concursuri de puțin timp și deja simt cu adevărat că acesta este modul de viață în care vreau să trăiesc. Sunt încă tânăr și știu că voi fi alături de acest sport și de echipa mea, mult timp de acum încolo.

Ana Cosma

CĂLĂREȚ

Numele meu este Ana Cosma. Am început să călăresc la vârsta de 5 ani. De atunci, caii mă pasionează. Ei mă învață nu numai lucruri despre ei, ci și despre mine. Luna este calul meu și împreună am sărit peste multe obstacole: de la primul concurs de anduranță, la un parcurs de sărituri. Am avut încredere în ea și voi avea și în continuare.

Mikolt Kapcza

CĂLĂREȚ

Kapcza Mikolt. Am cochetat puțin cu călăria când eram copil. Am revenit după zeci de ani, la maturitate și am reușit alături de calul meu, Landina, să particip la concursuri de sărituri peste obstacole. Pentru mine un vis din copilărie s-a împlinit.

Lavinia Oniț

CĂLĂREȚ

Numele meu este Lavinia. Am încălecat prima dată la 17 ani, dar am fost mereu fascinată de acest sport. Pentru mine echitația înseamnă pasiune și perseverență. La Napoca Sport Horse încalec din anul 2019, fiind locul care m-a ajutat să progresez foarte mult.

Alina Rotar

CĂLĂREȚ

Echilibru, comunicare, sincronizare… setările dorite spre a deveni victorioși!